Uusi galleria: Revontulet Helsingissä

Revontulet Suomenlinnan yllä, Helsinki
Revontulet Suomenlinnan yllä / Linkki Revontulet Helsingissä -galleriaan
Revontulikorona, Suomenlinnan lautta, Helsinki

Näyttävät revontulet ovat harvinaista herkkua Helsingissä. Olen päässyt 3 kertaa kuvaamaan kunnon revontulia: maaliskuussa 2015, lokakuussa 2015 ja lokakuussa 2018. Parhaat kuvat näistä on nähtävissä Revontulet Helsingissä -galleriassa.

Sekä maaliskuussa että lokakuussa 2015 Helsingissä oli näkyvissä jopa revontulikorona! Valitettavasti lokakuussa 2015 taivaalla oli tavallisia pilviä, jotka kaupungin keinovalot valaisivat, joten en oikein saanut mieluisia kuvia. Paitsi revontulikoronan Suomenlinnan lautalta (kuva oikealla)!! Kuva on otettu käsivaralta kun makasin selälläni Suomenlinnan lautan kansipenkillä. Eli olin juuri parhaimpaan aikaan valitettavasti matkustamassa Suomenlinnaan….

Yllä oleva revontulikuva Suomenlinnasta on otettu Yövalokuvauskurssini retkellä Suomenlinnaan 🙂 Eli tervetuloa yövalokuvauskurssilleni opiskelemaan kuun, tähtien ja muiden yötaivaan ilmiöiden kuvaamista! Revontulia en voi luvata, mutta kyllä niitäkin on aina välillä nähty kurssilla (myös syksyn 2019 kurssilla, mutta Kopparnäsissä).

This entry was posted in Maisemakuva, Yövalokuvaus and tagged , , , .