Uudenvuoden vastaanotto Senaatintorilla

Helsingin Tuomikirkko, valaistus Mural Media ja Agent Pekka

Helsingin Tuomikirkko, valaistus Mural Media ja Agent Pekka

Kävin ensimmäistä kertaa Senaatintorilla kameran ja jalustan kanssa. Seuraavassa on pieni galleria uudenvuoden esiintyjistä, Senaatintorin valoteoksista ja ilotulituksesta (pari ilotulituskuvaa on yhdistelmiä useammasta kuvasta).

Senaatintorin valaisun toteuttivat Mural Media ja Agent Pekka. Juuri ennen vuoden vaihtumista Tuomiokirkon valaistiin Ylistys Helsingille -nimisellä ”kolmiulotteiseen arkkitehtuuriprojisointitekniikkaan” perustuvalla videoteoksella. Gallerian viimeisessä kuvassa on Matti Jykylän valoteos: rubix xpress. rubix xpress on osa Lux Helsinki tapahtumaa, ja se on esillä 9.1. asti.

 

Uudenvuoden juhla, Senaatintori, HelsinkiUudenvuoden juhla, Senaatintori, HelsinkiJari Sillanpää, Uudenvuoden juhla, Senaatintori, HelsinkiJari Sillanpää, Uudenvuoden juhla, Senaatintori, HelsinkiJussi Pajunen beatboxaa Felix Zengerin ohjeiden mukaan, Uudenvuoden juhla, Senaatintori, HelsinkiHelsingin Tuomikirkko, valaistus Mural Media ja Agent PekkaHelsingin Tuomikirkko, valaistus Mural Media ja Agent PekkaJari Sillanpää, Uudenvuoden juhla, Senaatintori, HelsinkiHelsingin Tuomikirkko, valaistus Mural Media ja Agent PekkaHelsingin Tuomikirkko, valaistus Mural Media ja Agent PekkaVuosi vaihtuu, Senaatintori, HelsinkiUudenvuoden ilotulitus, Senaatintori, HelsinkiUudenvuoden ilotulitus, Senaatintori, HelsinkiUudenvuoden ilotulitus, Senaatintori, HelsinkiUudenvuoden ilotulitus, Senaatintori, HelsinkiUudenvuoden ilotulitus, Senaatintori, HelsinkiSenaatintori, valaistus Mural Media ja Agent PekkaMatti Jykylän valoteos: rubix xpress, Senaatintori, Helsinki
This entry was posted in Kaupunkikuva, Tapahtumat and tagged , , , .