Auringonnousu Kallahdenniemellä ja auringonlasku Lauttasaaressa

Auringonnousu, Kallahdenniemi, Helsinki

Auringonnousu, Kallahdenniemi, Helsinki

Kävin tänään kuvaamassa auringonnousua Kallahdenniemellä. Ja kun iltapäivälläkin oli aurinkoa, niin kävin kuvaamassa vielä auringonlaskun Lauttasaaressa. Nyt kannattaa kuvata, sillä mielestäni Helsingin maisemat ovat parhaimmillaan tällaisina aurinkoisina pakkaspäivinä! Kun meri on jäätymässä, niin joka päivänä on tarjolla muuttuvia ainutkertaisia jäämaisemia 🙂 Eli huomenna taas kuvaamaan…

Seuraavan gallerian kuusi ensimmäistä kuvaa on siis Kallahdenniemeltä, ja kolme viimeistä kuvaa on Vattuniemestä Lauttasaaresta.

Auringonnousu KallahdenniemelläAuringonnousu KallahdenniemelläAuringonnousu KallahdenniemelläKallahdenniemi, HelsinkiKallahdenniemi, HelsinkiKallahdenniemi, HelsinkiVattuniemi, Lauttasaari, HelsinkiVattuniemi, Lauttasaari, HelsinkiVattuniemi, Lauttasaari, Helsinki
This entry was posted in Maisemakuva and tagged , , , , , .