Maisemavalokuvauksen kurssini ovat nyt myynnissä

Suomenlinna, Helsinki

Auringonlasku viime kevään kurssilla, Suomenlinna, Helsinki

Tämän kevään Kameraseuran maisemavalokuvauksen kurssini ovat nyt myynnissä Kameraseuran kaupassa. Opetan maisemavalokuvausta kahdella viikonloppukurssilla. Maalis-huhtikuun vaihteessa olevan kurssin lisäksi pidän myös englanninkielisen kurssin toukokuun alussa (Landscape Photography 4.-6.5.). Kurssini sopivat sekä aloittelevalle kuvaajalle että jo maisemavalokuvausta pidemmän aikaa harrastaneelle. Täällä on lyhyt yhteenveto syksyllä 2011 järjestämästäni kurssista.

Käyn kurssilla läpi maisemavalokuvaajan välineet (kamera, objektiivit, jalusta, suodattimet), mutta pääpaino on kohteen valinnassa, ennakkosuunnittelussa, ja kuvatessa tehtävissä valinnoissa (polttovälin valinta, sommittelu, syvyysterävyyden valinta, ja valon luonteen huomioon ottaminen). Lauantaina teemme kuvausretken, retken kohde ja tarkka ajankohta valitaan sään mukaan (mahdollisia kohteita ovat esim. Suomenlinna, Vanhankaupunginlahti, tai Vantaanjoki).

Viime vuoden kurssini olivat loppuunmyytyjä, joten varaa paikkasi kurssilla ajoissa.

This entry was posted in Maisemakuva, Maisemavalokuvauskurssi, Valokuvauskurssi and tagged , , , , .