Peruutuspaikkoja tarjolla maisemavalokuvauksen kurssilleni ensi viikonloppuna

Lauttasaari, Helsinki

Talvimyrskyä Lauttasaaressa

Ensi viikonloppuna järjestettävälle (30.3.-1.4.2012) Kameraseuran maisemavalokuvauksen kurssille on tullut kaksi peruutusta, eli nyt on siis kaksi paikka vapaana. Voit ostaa kurssini Kameraseuran verkkokaupasta. Täältä voit lukea yhteenvetoni viime syksyn maisemavalokuvauksen kurssiltani.

Tällä hetkellä lauantain kuvausretken ajaksi luvataan talven viimeistä talvimyrskyä! Toivottavasti sääennusteet hieman paranevat, vaikka toki lumisateessakin voi kuvata maisemia. Mikäli sää on kovin huono, niin täytyy valita retkikohde siten että pääsemme välillä sisätiloihin taukoa pitämään.

Suomenlinna, Helsinki

Lumisadetta Suomenlinnassa

Jos et ehdi mukaan tälle kurssille, niin toukokuun alussa pidän saman kurssin englanniksi (Landscape Photography 4.-6.5.2012).

This entry was posted in Maisemakuva, Maisemavalokuvauskurssi, Valokuvauskurssi and tagged , , , , .