Yksi paikka vapaana maisemavalokuvauksen kurssillani

Suomenlinna, Helsinki

Viime kevään kurssilaisia Suomenlinnassa

Reilun kolmen viikon kuluttua järjestettävällä (30.3.-1.4.2012) Kameraseuran maisemavalokuvauksen kurssilla on vielä yksi paikka vapaana. Jos siis haluat mukaan, pidä kiirettä!

Päivitys klo 22:30: Kurssi on nyt täynnä!

Valokuvauskurssi sopii sekä aloittelevalle kuvaajalle että jo maisemavalokuvausta pidemmän aikaa harrastaneelle. Käyn kurssilla läpi maisemavalokuvaajan välineet (kamera, objektiivit, jalusta, suodattimet), mutta pääpaino on kohteen valinnassa, ennakkosuunnittelussa, ja kuvatessa tehtävissä valinnoissa (polttovälin valinta, sommittelu, syvyysterävyyden valinta, ja valon luonteen huomioon ottaminen). Käyn myös lyhyesti lävitse miten käsittelen maisemakuvani (RAW-konversio Lightroomilla ja Photoshop). Lauantaina teemme kuvausretken, kohde ja tarkka ajankohta valitaan sään ja jäätilanteen mukaan. Sunnuntaina, teorian lisäksi, keskustellaan ja analysoidaan retkellä kuvattuja kuvia. Tarkemmin kurssista voit lukea yhteenveto maisemavalokuvauksen kurssilta artikkelistani.

Kurssini on myynnissä Kameraseuran verkkokaupassa. Jos et ehdi mukaan tälle kurssille, niin toukokuun alussa pidän saman kurssin englanniksi (Landscape Photography 4.-6.5.2012).

This entry was posted in Maisemakuva, Maisemavalokuvauskurssi, Valokuvauskurssi and tagged , , , , .