Muistutus maisemavalokuvauskurssista Saarenmaalla!

Maisemia Kuressaaresta ja Saarenmaalta

Maisemia Kuressaaresta ja Saarenmaalta

KS Koolitus Saarenmaalla on järjestänyt jo useamman vuoden ajan suomalaisille asiakkaille erilaisia kesäkursseja valokuvauksesta. Kävin viime kesänä Kuressaaressa KS Koolituksen järjestämällä Arkkitehtuurivalokuvauskurssilla, ja siltä matkalta tein gallerian: Arkkitehtuuria ja maisemia Kuressaaressa ja Saarenmaalla.

Ensi kesänä opetan itse maisemavalokuvausta Saarenmaalla. Seuraavassa on lyhyt esittely kurssistani:

  • Maisemavalokuvauskurssi (7.-14.7.2013): Kurssilla on tavoitteena oppia ottamaan parempia maisemavalokuvia ymmärtämällä valon merkitys maisemavalokuvassa, ennakoimalla paremmin kuvaukselliset tilanteet ja toimimalla kuvauskohteessa fiksummin. Myös maisemavalokuvaajan välineet (esim. kamerat, objektiivit, jalusta, ja suodattimet) käydään lävitse. Kurssiin kuuluu kolme maisemavalokuvausretkeä Saarenmaalla, joista kahdella kuvataan auringonlaskuun asti. Kurssin aikana kuvattuja kuvia myös käsitellään tietokoneluokassa (eli oma tietokone ei ole tarpeen), ja niistä tulostetaan viimeisen illan aikana esillä oleva näyttely.

KS Koolituksen sivuilla on lisää tietoa kurssista. Jos kurssi kiinnostaa, niin ilmoittaudu kurssille pian!

This entry was posted in Maisemavalokuvauskurssi, Valokuvauskurssi and tagged , , , .