Toimin Minun maisemani -valokuvauskilpailun tuomarina maaliskuussa

Linkki Minun maisemani -valokuvakilpailun sivuille

Suomen Ammattiluontokuvaajat järjestää tänä vuonna Minun maisemani -valokuvauskilpailun. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista. Kuukausittain palkitaan parhaat kuvat, ja Suomen täyttäessä sata vuotta, julkistetaan koko kilpailun voittaja.

Joka kuukauden parhaat kuvat valitsee vaihtuva tuomari. Tammikuun tuomari oli Pekka Punkari, ja helmikuun Jaana Kotamäki. Minä toimin maaliskuun tuomarina. Eli huhtikuun alussa on mahdollista nähdä minut esittelemässä 10 parasta kuvaa Ylen Aamu-tv:ssä 🙂 Tarjolla on myös runsaasti palkintoja. Eli nyt kannatta osallistua!

Tässä on linkit Yle Areenaan edellisten voittajien valintaan: Tammikuun voittajat ja Helmikuun voittajat.

This entry was posted in Kaupunkikuva, Maisemakuva, Valokuvauskilpailu and tagged , , , .