Lookin’ good, Finland! -näyttely

Jäämaailma, Lauttasaari, Helsinki

Jäämaailma, Lauttasaari, Helsinki

Kreative Generation järjestää yhdessä taideagentuuri ArtShortCut:in kanssa Lookin’ Good, Finland! -näyttelyn Suvilahdessa Kattilahallissa. Näyttely on avoinna 14.-20.9. joka päivä klo 10-21, ja sinne on vapaa pääsy.

Talven taikaa Espalla, Esplanadin puisto, Helsinki

Talven taikaa Espalla, Esplanadin puisto, Helsinki

Näyttelyssä on esillä kolme kuvaani: Jäämaailma (60×80 cm), Talven taikaa Espalla (50×75 cm), ja Kansan teatteri (34×80 cm). Kaikki ovat pigmenttivedoksia akryylille (Fotosec). Esillä myös portfolioni, Maiseman Lumo -kirja. Tervetuloa näyttelyyn katsomaan valokuviani ja muiden taiteilijoiden teoksia!

Kansan teatteri, Eduskuntatalo, Helsinki

Kansan teatteri, Eduskuntatalo, Helsinki

This entry was posted in Kaupunkikuva, Maisemakuva, Sisustustaulut, Valokuvataulut and tagged , , , , , .