Vielä yksi paikka vapaana valokuvauskurssillani

Pornaistenniemi, Helsinki

Pornaistenniemi, Helsinki (8.10.2005)

Reilun kahden viikon kuluttua järjestettävällä (14.-16.10.2011) Kameraseuran maisemavalokuvauskurssilla on vielä yksi paikka vapaana. Jos siis haluat mukaan, pidä kiirettä!

Kurssini sopii sekä aloittelevalle kuvaajalle että jo maisemavalokuvausta pidemmän aikaa harrastaneelle. Käyn kurssilla läpi maisemavalokuvaajan välineet (kamera, objektiivit, jalusta, suodattimet), mutta pääpaino on kohteen valinnassa, ennakkosuunnittelussa, ja kuvatessa tehtävissä valinnoissa (polttovälin valinta, sommittelu, syvyysterävyyden valinta, ja valon luonteen huomioon ottaminen). Käyn myös lyhyesti lävitse miten käsittelen maisemakuvani (RAW-konversio Lightroomilla ja Photoshop). Lauantaina teemme kuvausretken, kohde ja tarkka ajankohta valitaan sään ja mahdollisen ruskan mukaan. Sunnuntaina, teorian lisäksi, keskustellaan ja analysoidaan retkellä kuvattuja kuvia.

Kurssini on myynnissä Kameraseuran verkkokaupassa. Jos et tällä kertaa pääse mukaan, niin ensi keväälle (luultavasti maaliskuun loppupuolelle, kuten viime keväänäkin) on suunnitteilla taas uusi kurssi.

Päivitys 6.10.11: Kurssi on nyt loppuunmyyty.

This entry was posted in Maisemakuva, Maisemavalokuvauskurssi, Valokuvauskurssi and tagged , , , .