Valokuviani on esillä Kaken Kehyksen näyteikkunassa

Näyttelyni Kaken Kehyksen ikkunassa

Näyttelyni Kaken Kehyksen ikkunassa

Avasin eilen Helsinki-aiheisen näyttelyn Lauttasaaressa Kaken Kehyksen näyteikkunassa (Lauttasaarentie 17). Kuvat ovat esillä koko lokakuun. Päiväsaikaa näyteikkunan lasi heijastelee paikoitellen voimakkaastikin, joten suositeltava aika käydä katsomaa kuvia on illalla, jolloin ei ole häiritseviä heijastumia.

Kaikki näyttelyn kaksitoista kuvaa ovat Helsingistä, ja kahdeksan kuvaa on Lauttasaaresta. Näyttelyssä on viisi kehystettyä vedosta ja seitsemän akryylivalokuvaa. Allaolevassa kuvassa on neljä jäämakrokuvaa Lauttasaaresta. Täytyy sanoa että ainakin omasta mielestäni akryylivalokuva sopii erinomaisesti tälläisiin valokuviin.

Jäämakroja Lauttasaaresta akryylivalokuvina

Jäämakroja Lauttasaaresta akryylivalokuvina

Kaikki teokset ovat myynnissä. Kuvat on saatavissa myös muussa koossa ja muulla tulostumateriaalilla kuin ne ovat esillä, tavallisimmat vaihtoehdot ja hinnat ovat nähtävillä valokuvataulut-sivullani.

Päivitys 10.10.: Kaksi akryylivalokuvaa on myyty, ja toimitettu asiakkaalle, joten esillä on kaksi uutta kuvaa. Jos ehdit ihastumaan myytyihin teoksiin, niin niistä on saatavissa toiset kappaleet 1-2 viikon toimitusajalla.

This entry was posted in Maisemakuva, Näyttely, Sisustustaulut, Valokuvataulut and tagged , , , , , .