Hyvää Joulua!

Aleksanterinkadun jouluvalot, Helsinki

Aleksanterinkadun jouluvalot, Helsinki

Tässä on jouluisia kaupunkimaisemia Helsingistä: Aleksanterinkadun jouluvalot, Tuomaan markkinat Senaatintorilla ja Esplanadin puisto.

Aleksanterinkadun jouluvalot, HelsinkiAleksanterinkadun jouluvalot, HelsinkiAleksanterinkadun jouluvalot, HelsinkiTuomaan markkinat, Senaatintori, HelsinkiTuomaan markkinat, Senaatintori, HelsinkiTuomaan markkinat, Senaatintori, HelsinkiTuomaan markkinat, Senaatintori, HelsinkiAleksanterinkadun jouluvalot, HelsinkiAleksanterinkadun jouluvalot, HelsinkiEsplanadin puisto, HelsinkiEsplanadin puisto, HelsinkiRavintola Kappeli, Esplanadin puisto, Helsinki

 

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille blogin lukijoille!

This entry was posted in Kaupunkikuva and tagged , , , , , , .

One Comment

  1. Niklas Sjöblom 23/12/2011 at 23:28 #

    Upeita, tunnelmallisia kuvia! Olet ollut liikkeellä juuri oikeaan aikaan – tummansinisen taivaan alla. Viime aikoina on ollut hyvin tuulista, mutta ilmeisesti kuvausiltana oli tyynempi, kun jouluvalot eivät ole pahemmin heiluneet. 🙂

    Hyvää joulua!