Maisemavalokuvauskurssi Kuusamossa ensi helmikuussa

Riisitunturi, Posio

Riisitunturi, Posio

Opetan ensi helmikuussa (18.-22.2.2013) Kuusamo-opiston järjestämässä Talvisessa maisemakuvauksen työpajassa (hinnat ja ilmoittautumisohjeet). Työpajassa on sekä teoriaa (mm. sommittelu, valon hyödyntäminen ja ennakkosuunnittelu) että runsaasti kuvausretkiä Kuusamon hienoissa maisemissa. Vaarojen huipuilla on yleensä siihen aikaan tarjolla komeaa tykkylunta. Ja pakkasista huolimatta Kuusamosta löytyy talvisin myös useita avoimena virtaavia koskia. Käsittelemme retkillä kuvattuja kuvia Kuusamo-opiston tietokoneluokassa, ja joitain kuvia on myös mahdollisuus tulostaa. Kurssilla majoitutaan Kuusamo-opistolla Kuusamon keskustassa (karttalinkki).
 
Myllykoski, Kuusamo

Myllykoski, Kuusamo

Olin kymmenen päivää Kuusamossa helmikuussa 2010, joten Lappi ja Kuusamo – Talven Lumoa -galleriasta voit katsoa millaisia maisemia kurssilla on odotettavissa. Tämän kurssin aikana on siis tarkoitus käydä monilla samoilla kuvauspaikoilla, eli esim. Konttaisella, Riisitunturilla (Posio), Kiutakönkäällä, Myllykoskella ja Käylänkoskella.
 
Konttainen, Kuusamo

Konttainen, Kuusamo

Koska kurssi on helmikuussa Kuusamossa, niin kovat pakkasetkin ovat mahdolliset. Kun 2010 olin Kuusamossa, niin muistaakseni vain yhtenä päivänä pakkanen paukkui -20°C asteen paikkeilla, yleensä oli -5…-10°C. Mutta ei -40°C ole mahdoton pakkanen helmikuussa 😉 Eli siis runsaasti lämmintä vaatetusta mukaan! Jalusta on myös ehdottomasti toivottava varuste. Lumikengistäkin on hyötyä, mutta niitä pitäisi olla mahdollista lainata Kuusamo-opistolta.

Jos tämä kurssi ei sovi, mutta valokuvauksen opiskelu kiinnostaa, niin valokuvauskurssit-sivulla on aina ajantasainen tieto valokuvauskursseistani. Siellä on myös tietoa yksityisopetuksesta joka voidaan räätälöidä täysin oppilaan tarpeiden mukaan.

This entry was posted in Maisemakuva, Maisemavalokuvauskurssi, Valokuvauskurssi and tagged , , , , .

One Comment

  1. Valokuvaajat.fi 16/12/2012 at 19:53 #

    -40 astetta olisi jo melkoista hulluutta kuvata :D. Viimeinen kuva miellyttää eniten omaa silmääni.