Helsingin uudenvuodenjuhla Senaatintorilla

Senaatintorin uudenvuodenjuhlan ilotulitus, Helsinki

Senaatintorin uudenvuodenjuhlan ilotulitus, Helsinki

Eilen oli Helsingin kaupungin järjestämä Senaatintorin uudenvuodenjuhla. Juhlan juonsivat Sanna Stellan ja Sami Hedberg. Esiintymässä oli mm. Bolly Beat Dancers, Danny’s Bollywood Dance Crew (DBDC), Johanna Försti, Osmo Ikonen ja Michael Monroe. Seuraavassa on pieni galleria juhlan esiintyjistä ja ilotulituksesta (toiseksi viimeinen ilotulitus kuva on yhdistelmä).

Bolly Beat DancersBolly Beat DancersSanna Stellan, Sami Hedberg ja Bolly Beat DancersBolly Beat DancersBolly Beat DancersBolly Beat DancersTulisirkus Walkea / Antti Suniala  Danny's Bollywood Dance CrewDanny's Bollywood Dance CrewJohanna Försti and Danny's Bollywood Dance CrewMichael MonroeSenaatintorin uudenvuodenjuhlan ilotulitusSenaatintorin uudenvuodenjuhlan ilotulitusSenaatintorin uudenvuodenjuhlan ilotulitusSenaatintorin uudenvuodenjuhlan ilotulitusSenaatintorin uudenvuodenjuhlan ilotulitus
This entry was posted in Kaupunkikuva, Tapahtumat and tagged , , , , .

One Comment

  1. Antti Palkén 02/01/2013 at 09:00 #

    Hieno galleria Mikael. Onnistuit jälleen ilotulituskuvissa:-)