Talven paras viikonloppu maisemavalokuvaukseen Helsingissä?

Ruutinkoski, Helsinki

Ruutinkoski, Helsinki

Tämä viikonloppu oli luultavasti tämän talven paras maisemavalokuvauksen kannalta Helsingissä 🙂 Lauantaina oli talven kovimmat pakkaset, ja myös perjantai ja sunnuntai olivat kauniita pakkaspäiviä.

Suomenlinna, HelsinkiSuomenlinna, HelsinkiKauppatori, HelsinkiRuutinkoski, HelsinkiRuutinkoski, HelsinkiLauttasaari, HelsinkiLauttasaari, HelsinkiLauttasaari, HelsinkiSuomenlinna, Helsinki

Kävin perjantaina ja lauantaina kuvaamassa auringonlaskun Suomenlinnassa. Lauantaina koko päivä meni maisemia valokuvatessa: auringonnousu Kauppatorilla merisavua kuvaamassa (-22°C), keskipäivällä Ruutinkoskella (maisemavalokuvaksen jatkokurssin oppilaiden kanssa), ja vielä auringonlasku Lauttasaaressa. Ruutinkoski ”höyrysi” hienosti, ja koskea reunustavat puut olivat kauniisti huurteessa. Lauttasaaressa meren jäällä oli uskomattoman laajoja alueita täynnä jääkukkia. En ole nähnyt niitä koskaan niin paljon!

Sunnuntaina Suomenlinnaan mennessä (taas jatkokurssin oppilaiden kanssa) taivas oli vielä lähes pilvetön, mutta auringonlaskuun mennessä pilvet valtasivat koko taivaan. Onneksi aurinko pilkahti pari kertaa, ja valaisi kauniisti Kustaanmiekan eteläkärjen jäälautat (yllä olevan gallerian viimeinen kuva).

P.S. Uudet kuvani on yleensä nähtävillä ensimmäisenä facebook-sivuillani. Facebookissa voit myös kommentoida kuviani, ja esittää kysymyksiä. Tykkää siis sivuistani!

This entry was posted in Maisemakuva and tagged , , , , , , , .

One Comment

  1. Lauri Koivuluoma 21/01/2013 at 17:12 #

    Kakonen on aika huikee, erilainenkin! Hyvät kuvat oot ottanu!