Vierailu Hanasaaren voimalaitokseen

Hanasaaren voimalaitos, Hanasaari, Helsinki

Hanasaaren voimalaitos, Hanasaari, Helsinki

Helsingin Energia järjesti viime viikolla avoimien ovien päivän Hanasaaren voimalaitoksessa. En ole koskaan käynyt voimalaitoksessa sisällä, joten päätin lähteä tutustumaan Hanasaareen. Alla on muutamia kuvia kierrokselta.

Kolmanneksi viimeisessä kuvassa näkyvien pallojen avulla hiili jauhetaan pölyksi ennen polttamista. Etukäteen varoitettiinkin että hiilivoimalaitoksessa on pölyistä, eikä mihinkään pintoihin kannata koskea. En nojaillut seiniin, mutta mielestäni yllättävän siistiä siellä oli 🙂

Hanasaaren voimalaitos, Hanasaari, HelsinkiHanasaaren voimalaitos, Hanasaari, HelsinkiHanasaaren voimalaitos, Hanasaari, HelsinkiHanasaaren voimalaitos, Hanasaari, HelsinkiHanasaaren voimalaitos, Hanasaari, HelsinkiHanasaaren voimalaitos, Hanasaari, HelsinkiHanasaaren voimalaitos, Hanasaari, HelsinkiHanasaaren voimalaitos, Hanasaari, HelsinkiHanasaaren voimalaitos, Hanasaari, Helsinki
This entry was posted in Arkkitehtuurivalokuvaus, Kaupunkikuva and tagged , , , , .