Esitys Kameraseuran Maisemakuvausryhmässä 8.3.

Konttainen, Kuusamo

Konttainen, Kuusamo

Helsingin Kameraseura on perustanut Maisemakuvausryhmän, jonka toinen kokous on huomenna perjantaina klo 18-21 Lastenkodinkadulla. Seuraavassa on lyhyt kuvaus ryhmän suunnitellusta toiminnasta:

”Ryhmän tarkoitus on aktivoida kokemuksensa puolesta hyvin monentasoisia jäseniä osallistumaan toimintaan. Kilpaileminen ei ole lähtökohtana toiminnassa, vaan se, että mahdollisimman moni rohkenisi tuoda omia kuviaan esille ja saisi muiden kuvaajien antamaa palautetta ja vinkkejä. Tarkoitus on kannustaa avoimeen, rakentavaan, positiiviseen keskusteluun. Uskomme, että rakentavan palautteen antaminen toisten kuvista kehittää kykyä analysoida myös omia kuvia, ja sitä myötä edistää laadukkaiden valokuvateosten luomista seuran puitteissa. Lisäksi on tarkoitus kutsua mielenkiintoisia maisemakuvaajia esiintyjiksi. Maisemakuvausryhmän puitteissa ei rajoiteta kuvien muokkausta millään lailla.”

Kokouksissa on myös yleensä yksi vierailija, ja huomenna se olen minä 🙂 Eli esitän huomenna noin tunnin ajan viimeisen vuoden aikana kuvaamiani maisemakuvia. Tervetuloa kokoukseen katsomaan minun ja muiden maisemakuvia, ja keskustelemaan niistä!

This entry was posted in Maisemakuva, Tapahtumat and tagged , , .