Uusi galleria: Helsinki – Talvimaisemia 2012-2013

Lauttasaari, Helsinki / Linkki Helsinki - Talvimaisemia 2012-2013 galleriaan

Lauttasaari, Helsinki / Linkki Helsinki - Talvimaisemia 2012-2013 galleriaan

Vaikka tämä talvi on ollut pilvisin talvi 25 vuoteen, niin silti kuvauksellisiakin päiviä on löytynyt 🙂 Tässä galleriassa on parhaita kuviani talven kuvausreissuilta Helsingin alueella. Talvella Helsinki on mielestäni niin kuvauksellinen ettei ole ollut tarvetta lähteä kauemmaksi kuvaamaan 🙂 Paitsi reiluksi viikoksi Kuusamoon, minne matkustin opettamaan Kuusamo-opiston valokuvauskurssille, mutta siitä lisää myöhemmässä blogikirjoituksessani.

Päivitän tätä galleriaa vielä lähiviikkoina, kun tulee uusia talvisia maisemakuvia. Muista myös että Facebook-sivuillani näet tuoreimmat kuvat!

This entry was posted in Maisemakuva and tagged , , , , , , .