Täysikuu ja jääpuikkoja Lauttasaaressa

Täysikuu nousee Pihlajasaaren ylle, Lauttasaari, Helsinki (27.03.)

Täysikuu nousee Pihlajasaaren ylle, Lauttasaari, Helsinki (klo 19:41, 27.03.)

Eilen oli täysikuu, ja kävin kuvaamassa kuun nousua Lauttasaaressa. Parhaan kuvani sain otettua mielestäni vasta sitten kun kuu oli jo nousut korkeammalle, ja onnistuin kuvaamaan etualalle jääpuikkoja.

Jääpuikot kuunvalossa, Lauttasaari, Helsinki (27.03.)

Jääpuikot kuunvalossa, Lauttasaari, Helsinki (klo 20:59, 27.03.)

Yllä olevaa kuvaa ottaessani makasin selälläni jäällä, ylävartaloni ja kamera olivat kuvaa ottaessa kuvassa näkyvän jääkielekkeen alla. Kamera oli pienen (vajaa 10 cm) jalustan päällä. Kameran käyttö oli varsin hankalaa koska sain vain yhden käden kameralle (toinen käteni ei mahtunut vartaloni ja jääkielekkeen välistä…). Joten voin helposti todeta että tämä oli ehdottomasti hankalin maisemakuvauspaikka missä olen koskaan kuvannut! 😉

Lopuksi vielä yksi ”tavallinen” kuva jääpuikoista ennen auringonlaskua 🙂 Tässäkin kuvassa kamera on kielekkeen alla, mutta minun ei sentään tarvinnut tunkea itseäni kielekkeen alle, vaan rajasin kuvan hieman kauempaa LCD-näytön avulla.

Lauttasaari, Helsinki (27.03.)

Lauttasaari, Helsinki (27.03.)

This entry was posted in Maisemakuva and tagged , , , , , .