Helsingin uudenvuoden 2014 vastaanotto Senaatintorilla

Senaatintorin uudenvuoden 2014 vastaanoton ilotulitus

Senaatintorin uudenvuoden 2014 vastaanoton ilotulitus

Helsingin kaupunki järjesti taas perinteisen uudenvuoden vastaanoton Senaatintorilla. Olin nyt kolmatta kertaa vastaanottamassa uutta vuotta kameran kanssa (viime vuoden kuvat). Juhlan juonsivat Vappu Pimiä ja näyttelijä Nicke Lignell. Illan pääesiintyjä oli Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani. Myös Anna Puu, Noora Karma, Antton Laineen tanssiryhmä ja Race Horse Company esiintyivät juhlassa. Seuraavassa on pieni galleria juhlan esiintyjistä ja ilotulituksesta (viidenneksi viimeinen ilotulituskuva on yhdistelmä kahdesta peräkkäisestä valotuksesta).

Senaatintorin uudenvuoden vastaanottoTuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Senaatintorin uudenvuoden vastaanottoTuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Senaatintorin uudenvuoden vastaanottoTuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Senaatintorin uudenvuoden vastaanottoTuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Senaatintorin uudenvuoden vastaanottoAnna Puu, Senaatintorin uudenvuoden vastaanottoNoora Karma, Senaatintorin uudenvuoden vastaanottoNoora Karma, Senaatintorin uudenvuoden vastaanottoNoora Karma, Senaatintorin uudenvuoden vastaanottoSenaatintorin uudenvuoden vastaanottoSenaatintorin uudenvuoden vastaanottoSenaatintorin uudenvuoden vastaanottoSenaatintorin uudenvuoden vastaanottoSenaatintorin uudenvuoden vastaanottoSenaatintorin uudenvuoden vastaanottoSenaatintorin uudenvuoden vastaanottoSenaatintorin uudenvuoden vastaanottoSenaatintorin uudenvuoden vastaanotto
Facebook-sivuillani on isompi galleria tapahtumasta. Sivuistani tykkääminen on suositeltavaa, sillä näet siellä uusimmat kuvat 🙂

This entry was posted in Kaupunkikuva, Tapahtumat and tagged , , , , .