Uusi galleria: Helsinki – Talvimaisemia 2013-2014

Hinaaja Hector, Kauppatori, Helsinki

Hinaaja Hector, Eteläsatama / Linkki Helsinki – Talvimaisemia 2013-2014 galleriaan

Tänä talvena pakkasia ja talvisia maisemia sai odottaa pitkään, mutta kun pakkaset vihdoin saapuivat Helsinkiin, niin maisemat ovat olleet erittäin kuvauksellisia 🙂 Merisavuakin oli tarjolla useana päivänä. Tässä galleriassa nyt olevat kuvat on otettu kymmenen päivän aikana (13.1.-23.1.) Lauttasaaressa, Kallahdenniemellä, Uutelassa, Suomenlinnassa ja Kauppatorilla. Tänä aikana kahtena päivänä en ehtinyt kuvaamaan, mutta toisaalta muutamana päivänä kuvasin sekä auringonnousun että -laskun.

En ole vielä käsitellyt kaikkia kuvia, joten päivitän tätä galleriaa vielä lähiviikkoina (tosin varmaan vasta Kuusamon kurssini jälkeen). Ja kun talvi jatkuu, niin galleriaan tulee myös kuvia uusilta kuvausreissuilta. Muista myös että Facebook-sivuillani näet tuoreimmat kuvat!

This entry was posted in Maisemakuva and tagged , , , , , , .