Uusi galleria: Helsinki – Talvimaisemia 2014-2015

Kallahdenniemi / Linkki Helsinki - Talvimaisemia 2014-2015 galleriaan

Kallahdenniemi / Linkki Helsinki – Talvimaisemia 2014-2015 galleriaan

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eli viime talven maisemakuvani Helsingin rannoilta ovat nyt vihdoin näkyvissä. Viime talvi oli Helsingissä varsin lyhyt, tai toisin sanottuna, kunnon talvea ei paljon ollut. Joitain pakkaspäiviä oli kuitenkin, joten talvisia kuviakin sai 🙂 Mutta tässä galleriassa on mukana myös kuvia joista ei huomaa että on talvi, vaikka ne onkin talvikautena (30.11.2014 – 21.3.2015) otettu.

Jouluna oli hyvät kuvauskelit, mutta valitettavasti olin silloin matkoilla. Joulun jälkeisenä maanantaina (29.12.2014) oli hieno pakkaspäivä, se olikin ainoa päivä jolloin pääsin kuvaaman kunnon merisavua viime talvena. Monet näistä kuvista on otettu jonkun valokuvauskurssini retkillä. Kuvauspaikat on tuttuja aikaisemmilta vuosilta: Lauttasaari, Kallahdenniemi, Skattanniemi, ja Suomenlinna.

This entry was posted in Maisemakuva and tagged , , , , , , , .