Syksyn 2022 maisemavalokuvauskurssini ovat nyt myynnissä

Sininen hetki Vanhassa Porvoossa
Sininen hetki Vanhassa Porvoossa (kevään 22 Kaupunkimaisemat-kurssin retkellä)

Haluatko oppia ottamaan parempia maisemakuvia? Löytää kuvaukselliset tilanteet, sommitella paremmin ja välttää virheet valotuksessa? Minulla on nyt syksyllä tarjolla valokuvauskursseja useammalla eri tasolla. Valitse alta sinulle sopiva kurssi:

  • Maisemavalokuvauksen alkeiskurssilla (4.-25.10. tai 20.10.-17.11.) opiskellaan maisemavalokuvauksen perusteita. Webinaareilla (98€) opit miten eri valon suunnat (vasta-, sivu- ja myötävalo) vaikuttavat kuviin, mitkä ovat suositeltavat kameran asetukset, sommittelua, ideoita syvyysvaikutelman luomiseen ja miten toimia kuvauspaikalla. Jos asut pääkaupunkiseudulla, voit osallistua myös kuvausretkelle (30€), missä saat henkilökohtaista opastusta. Saat runsaasti materiaalia jonka avulla voit jatkaa opiskelua kurssin jälkeen. Tämä kurssi sopii myös lahjaksi. (Järjestän alkeiskurssin myös marras/joulukuussa, mutta en ole vielä päättänyt päiviä.)
  • Jos alkeet ovat jo halussa, niin Täydellistä valoa etsimässä – inspiraatiota ja ideoita maisemavalokuvaukseen webinaarikurssilla (29.9.-24.11.) saat lisää ideoita maisemakuviisi. Tällä kurssilla kuulet miten olen ottanut omat huippukuvani, eli näytän parhaita kuviani Helsingistä ja Lapista. Kurssilaiset saavat myös kuvaustehtäviä, ja annan palautetta kurssilaisille heidän kuvistaan.
  • Toinen kurssi, joka sopii hyvin jatkoksi alkeiskurssin jälkeen, on Kaupunkimaisemat (22.9.-16.11.). Tällä kurssilla opiskelemme kuvaamaan laajoja kaupunkimaisemia, rakennuksia ja yksityiskohtia. Kuvaamme urbaania maisemaa päivällä, auringonlaskun ja sinisen hetken aikaan. Opiskelemme myös kaupunkikuvissa tarvittavia kuvankäsittelytekniikoita. Kurssi sisältää 4 webinaaria (195€) ja 8-10 kuvausretkeä.
  • Syksyn vaativin kurssi on Yövalokuvauskurssi (10.8.-2.11.2022), tämän kurssin kuvausaiheina ovat tähdet (mm. Linnunrata ja star trail -kuvat), kuu maisemassa ja sinisen hetken kaupunkimaisemat. Kurssilla on neljä webinaaria (210€) arki-iltaisin, ja lisäksi teemme 8-12 kuvausretkeä syksyn aikana. Valtaosa kurssista muodostuu siis kuvausretkistä ja retkillä kuvattujen kuvien ja kuvaustilanteiden analysoinnista. – Webinaarit ovat täynnä!

Kaikilla näillä kursseilla teoriaosuudet järjestetään webinaareina, joten voit osallistua niille mistä päin maailmaa vain. Lisäksi kursseilla on vapaaehtoisia retkiä pääkaupunkiseudulla.

Jos näiden kurssien aikataulut ei sovi sinulle, niin tarjoan myös yksityisopetusta. Etäopetuksen hinnat näet verkkokaupassani (opetus tapahtuu Zoomin kautta). Voimme sopia myös tapaamisen ulkotiloihin / kuvaukselliseen kohteeseen, missä opastan kameran käyttöä, tai kuvauspaikalla toimimista. Nämä tapaamiset onnistuu esim. pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa. Lähetä viestiä jos tämä kiinnostaa sinua. Tai jos sinulla on jotain kysyttävää näistä kursseista, niin lähetä sähköpostia.

This entry was posted in Arkkitehtuurivalokuvaus, Kaupunkikuva, Maisemavalokuvauskurssi, Valokuvauskurssi, Yksityisopetus, Yövalokuvaus and tagged , , , , , .