Kameraseuran syksyn 2013 maisemavalokuvaus- ja Lightroom-kurssit ovat nyt myynnissä

Ruutinkoski, Helsinki (kuvattu 19.1.2013 maisemavalokuvauksen jatkokurssin retkellä)

Ruutinkoski, Helsinki (kuvattu 19.1.2013 maisemavalokuvauksen jatkokurssin retkellä)

Kameraseuran syksyn valokuvakuvakurssien paikoista puolet on nyt myynnissä Kameraseuran verkkokaupassa. Loput kurssipaikat tulevat myyntiin 13.8.

Minulla on syksyllä kolme kurssia:

  • Maisemakuvauksen kurssi (27.–29.9.2013) – Viikonloppukurssi maisemavalokuvauksen perusteista.
  • Maisemakuvauksen jatkokurssi (9.11.2013–5.4.2014) – Koko talven kestävä kurssi missä on kolme päivän kestävää tapaamista luokassa ja noin 12 kuvausretkeä. Kurssin pääpaino on siis kuvausretkissä Helsingin alueella, ja hyvien talvisten maisemakuvien ”metsästämisessä”. Harjoittelemme käytännössä sitä miten ollaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa, eli etsimme hyvää valoa joka sopii kohteeseen.
  • Lightroom kurssi (7. ja 21.9.2013) – Kahden lauantain kurssi Lightroomin käytöstä kuvien hallintaan (Library-moduuli) ja RAW-kuvien konversioon (Develop-moduuli).

Tarkemmat kuvaukset kursseista löydät yllä olevista linkeistä jotka vievät Kameraseuran verkkokauppaan. Voit myös lukea lisää kursseista Valokuvauskurssit-sivuiltani, jossa on aina ajantasainen tieto tulevista valokuvauskursseistani.

Maisemavalokuvauskurssini Kameraseurassa on myyty loppuun aikaisemmin, joten osta kurssisi ajoissa! Esim. maisemavalokuvauksen jatkokurssin seitsemästä myynnissä olevasta paikasta on myyty nyt jo viisi.

This entry was posted in Maisemakuva, Maisemavalokuvauskurssi, Valokuvauskurssi and tagged , , , , .