Kameraseuran syksyn 2014 kurssini ovat nyt myynnissä: Exposure blending & HDR ja Lightroom

Ukkosta Suomenlinnan yllä

Ukkosta Suomenlinnan yllä (yksi 10 sekunnin valotus, RAW-konversio Lightroomissa, paikallista valotusta säädetty Photoshopissa)

Kameraseuran syksyn valokuvakuvakurssini ovat nyt myynnissä Kameraseuran verkkokaupassa.

Minulla on ensi syksyllä kaksi kurssia:

  • Lightroomin perusteet (23.-24.8.2014) – Viikonloppukurssi Lightroomin käytöstä, opiskelemme kuvien hallintaa (Library-moduuli) ja RAW-kuvien konversiota (Develop-moduuli). Kurssi sopii kaikille jotka haluavat oppia Lightroomin käytön perusteet omien kuviensa hallintaan ja käsittelyyn. Ennakkotietoja Lightroomista ei tarvita.
  • Exposure blending ja HDR (10.–11.10.2014) – Kurssilla opiskellaan toimimaan tilanteissa jossa yksi valotus ei riitä tallentamaan koko kuvauskohteen sävyalaa, eli kohteen kontrasti on niin suuri että yhdessä valotuksessa osa kuvasta ylivalottuu (palaa puhki) ja/tai alivalottuu (jää liian tummaksi). Opiskelemme kuinka otetaan useita valotuksia, ja miten ne yhdistetään myöhemmin exposure blending tai HDR -menetelmillä yhdeksi kuvaksi. Lue lisää tästä aiheesta artikkeleistani: Dynamiikan laajentaminen maisemavalokuvauksessa – HDR ja Exposure Blending ja Valotusten yhdistäminen (Exposure Blending) Photoshop Elementsin avulla.
Haarukoidut valotukset ja valmis Exposure Blendingin avulla yhdistetty kuva

Haarukoidut valotukset ja valmis Exposure Blendingin avulla yhdistetty kuva

Tarkemmat kuvaukset kursseista löydät yllä olevista linkeistä jotka vievät Kameraseuran verkkokauppaan. Voit myös lukea lisää kursseista Valokuvauskurssit-sivuiltani, jossa on aina ajantasainen tieto tulevista valokuvauskursseistani. Syksyn tai ensi talven aikana on tulossa myös kaksi muuta maisemavalokuvauskurssia, joten seuraa tätä blogia!

This entry was posted in Maisemakuva, Maisemavalokuvauskurssi, Valokuvauskurssi and tagged , , , .