Kesän kuvaukselliset ilmiöt ja niiden valokuvaus -webinaari 23.5. tai 4.6.

Kesän kuvauksellisimmat ilmiöt / Linkki webinaariin verkkokaupassani
Ukkospilvi Suomenlinnan yllä, Vuoden Luontokuva -kilpailun Maisemat-sarjan voittaja 2016, Kaivopuisto, Helsinki

Annan Kaupunkimaisemat ja keväiset puistot -kurssillani myös vinkkejä kesän kuvauksellisten ilmiöiden (ukkonen, sateenkaaret, valaisevat yöpilvet, dramaattiset auringonlaskut,…) valokuvaamiseen. Ja päätin nyt kokeilla olisiko maisemavalokuvauksen harrastajilla laajemminkin kiinnostusta edulliseen 2 tunnin webinaariin jossa annan vinkkejä näiden ilmiöiden valokuvaamiseen.

Tämä webinaarikurssi on siis suunniteltu tiiviiksi ”tehopaketiksi”, jossa käyn lävitse ne kesän kuvaukselliset ilmiöt lävitse, joiden kuvaamista itse maisemavalokuvaajana eniten odotan. Näytän huippukuviani aikaisemmilta kesiltä, ja anna vinkkejä miten saat omat kuvasi onnistumaan ensi kesänä!

Kurssin ohjelma:

  • Hienon maisemakuvat elementit ja miten toimia kuvauspaikalla
  • Sinisen hetken ja valaisevien yöpilvien valokuvaaminen
  • Kuun valokuvaus ja kuvauspaikkojen suunnittelu TPE-karttasovelluksen avulla
  • Dramaattiset pilvet ja auringonlaskut
  • Sateenkaarien valokuvaus
  • Ukkosennusteiden seuraaminen ja salamien valokuvaus
Suomenlinnan kirkko ja täysikuun lasku Laajasalosta, Helsinki

Järjestän tämän webinaarin kahdesti (23.5. ja 4.6.), jotta voit valita itsellesi paremmin sopivan päivän. Molempien webinaarien sisältö on sama, valitse itsellesi paremmin sopiva ilta.

Webinaarin kokonaiskesto on noin 2 tuntia, oma esitykseni kestää noin 1 tunti 45 minuuttia, ja olen varannut kysymyksiin 15-30 minuuttia. Webinaarin nopean tilaajan hinta on 15€ 13.5. asti (sen jälkeen hinta nousee 18€). Tilaa siis kurssi heti! 🙂

Osta tämä webinaari verkkokaupastani: Kesän kuvaukselliset ilmiöt ja niiden valokuvaus (23.5.) tai (4.6.). Voit maksaa kurssin luottokortilla tai suomalaisten pankkien verkkomaksuilla. Kun olet maksanut kurssin, niin muutaman minuutin kuluessa saat automaattisesti sähköpostilla ohjeet webinaariin osallistumiseen (jos et saa viestiä, niin tarkasta ensin roskaposti / tarjoukset -kansiot, jos et löydä viestiä sieltä, niin lähetä sähköpostia).

Tallennan tämän webinaarin, ja tallenne tulee katsottavaksi seuraavana päivänä. Et voi ladata tallennetta itsellesi, mutta tallenne on katsottavissa 31.10.24 asti. Joten voit ostaa webinaarin vaikka et ehtisi katsomaan webinaaria suorana, sillä voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Järjestän webinaarin Zoomin avulla. Osallistujat eivät tarvitse maksullista lisenssiä, klikkaamalla kutsulinkkiä Zoomin ilmaisen apuohjelman asennus käynnistyy. Myös selaimen kautta osallistuminen onnistuu.

Sateenkaari Hotelli Tornista, Helsinki
Sateenkaari Hotelli Tornista, Helsinki

Webinaarin aikana näet minun tietokoneeni näytön omalla koneellasi ja kuulet puheeni. Voit esittää kysymyksiä puhumalla (vaatii että tietokoneessasi on mikrofoni) tai chatin avulla. Voit käyttää tablettia, kannettavaa tai pöytäkonetta.

P.S. Jos tämän yhden illan webinaarin lisäksi haluat opiskella laajemmin maisemavalokuvauksen perusteita ja saada palautetta omista kuvistasi, niin voit osallistua touko- tai kesäkuun Maisemavalokuvauksen alkeiskurssilleni. Tämän webinaarin osallistujana saat Alkeiskurssin hinnasta 15% alennusta 🙂 Mainitse tämä webinaari kun ilmoittaudut Alkeiskurssille.

This entry was posted in Kaupunkikuva, Kuvauspaikat, Maisemakuva, Maisemavalokuvauskurssi, Valokuvauskurssi, Yövalokuvaus and tagged , , , , , , , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*