Uusi artikkeli: Vinkkejä ilotulituksen valokuvaamiseen

Töölönlahti, Helsinki

Töölönlahti, Helsinki / Linkki Vinkkejä ilotulituksen valokuvaamiseen - artikkeliin

Nelonen järjestää Ilotulituksen SM-kilpailut ensi torstaina (6.9.2012) Rajasaaressa Helsingissä. Olen käynyt muutamia kertoja kuvaamassa SM-kisoja, mutta viime kerrasta on jo viisi vuotta. Viisi vuotta sitten onnistuin mielestäni niin hyvin että motivaatio lähteä kuvaamaan uudestaan katosi muutamaksi vuodeksi. Mutta nyt ajattelin lähteä kuvaamaan kisoja, joten kävin lävitse vanhoja kuviani ja käyttämiäni asetuksia. Tämän vanhojen kokemusten kertaamisen perusteella päätin kirjoittaa lyhyen artikkelin siitä miten kuvasin vuoden 2007 kuvat, ja miten aion nyt yrittää uudestaan. Aion myös kokeilla jotain uutta, mutta siitä lisää sitten JOS se onnistuu…

Suhtaudun silti aika epäilevästi siihen että saisin yhtä hyviä kuvia kuin viisi vuotta sitten, sillä hyvien ilotulituskuvien ottamiseen tarvitaan myös tuuria. Ja viisi vuotta sitten Töölönlahti täydellisine heijastuksineen, ja sopivasta suunnasta puhaltava heikko tuuli, tarjosivat mielestäni täydelliset olosuhteet.

This entry was posted in Kaupunkikuva, Tapahtumat and tagged , , , , .