Maisemavalokuvauksen retkikurssi Helsingin työväenopistossa

Pornaistenniemi, Helsinki

Pornaistenniemi, Helsinki

Ensi syys- ja lokakuussa opetan Helsingin työväenopistossa Maisemavalokuvauksen retkikurssilla. Jos sinua kiinnostaa kuulla vinkkejä hyvistä maisemavalokuvauskohteista Helsingissä, ja haluat opiskella miten retkillä kannattaa toimia hyvien kuvien saamiseksi, niin tämä kurssi on sinulle! Kurssi löytyy Ilmonetin kautta, etsi hakusanalla retkikurssi (ilmoittautuminen tälle kurssille alkaa ke 13.08.2014 klo 11.00).

Ensimmäisellä luennolla (11.9.) esittelen Helsingin maisemavalokuvauskohteita, eli milloin ja minne kannatta lähteä retkelle? Annan myös ohjeita kameran käyttöön ja vinkkejä sitä miten kuvauskohteessa kannattaa toimia. Seuraavaksi lähdemme kuvaamaan maisemaa kahdella kuvausretkellä: teemme iltaretken Suomenlinnaan (13.9.) ja iltapäiväretken Vanhankaupunginkoskelle / Pornaistenniemelle (27.9.). Viimeisellä kerralla (9.10.) katselemme retkillä kuvattuja kuvia yhdessä ja keskustelemme niistä. Mitä voimme oppia kuvista, sekä onnistuneista että epäonnistuneista?

Jos kuvausretket Helsingissä kiinnostaa, niin seuraa valokuvauskurssit-sivuani, sillä ensi talvelle on suunnitteilla pidempi maisemavalokuvauskurssi, jossa tulee olemaan paljon retkiä.

This entry was posted in Maisemakuva, Maisemavalokuvauskurssi, Valokuvauskurssi and tagged , , , , .