Uusi galleria: Kuukuvia Helsingistä ja muualta Suomesta

Kuu nousee Harmajan majakan takaa Lauttasaaresta kuvattuna / Linkki Kuukuvia galleriaan

Kuu nousee Harmajan majakan takaa Lauttasaaresta kuvattuna / Linkki Kuukuvia galleriaan

Olen viimeisen reilun parin vuoden aikana innostunut kuun valokuvaamisesta, tai tarkemmin sanottuna kuu maisemassa tyyppisistä kuvista. Eli pelkkää kuuta kuvaan harvoin, yleensä yritän sijoittaa sen kiinnostavaan maisemaan. Tässä uudessa Kuukuvia Helsingistä ja muualta Suomesta galleriassa on noin 40 kuukuvaani, ja kuvista yli 80% on Helsingistä. Jos haluat jonkun näistä kuvista seinällesi, niin lue täältä vedoksistani lisää. Näissä kuukuvissa vedosten maksimikoot hieman vaihtelee, mutta valtaosasta kuvia on saatavissa ainakin 60 x 40 cm vedos. Jos taas kuun kuvaaminen itse kiinnostaa sinua, niin suosittelen lukemaan artikkelini Vinkkejä kuun valokuvaamiseen.

This entry was posted in Kaupunkikuva, Maisemakuva and tagged , , , , , , , .