Maisemavalokuvauksen pitkä retkikurssi ensi talvena

Meri jäätyy, Lauttasaari, Helsinki (15.1.2014)

Meri jäätyy, Lauttasaari, Helsinki (15.1.2014)

Järjestän ensi talvena Maisemavalokuvauksen pitkän retkikurssin (12.10.2014-28.3.2015). Tämä kurssi soveltuu kaikille maisemavalokuvauksesta kiinnostuneille jotka haluavat oppia suunnittelemaan kuvausretkiään paremmin, eli hyödyntää tehokkaasti maisemaan sopivia sääolosuhteita ja valoa hyvien kuvien ottamiseksi, ja laajentaa omaa kuvailmaisuaan. Opiskelemme myös eri kuvausaiheiden kuvauksessa tarvittavia taitoja. Kurssilla on kolme vuodenajan mukaan vaihtuvaa kuvausteemaa: yö- ja tähtikuvaus, marraskuun harmaus, ja talvimaisemat. Merkittävä osa kurssista muodostuu kuvausretkistä ja retkillä kuvattujen kuvien ja kuvaustilanteiden analysoinnista.

Lue kurssin tarkempi kuvaus, hinta ja ilmoittautumisohjeet täältä. Kurssilla on vielä muutamia paikkoja vapaana (mainostin tätä ensin vanhoille oppilailleni, ja ensimmäisen kolmen vuorokauden aikana tuli jo 11 ilmoittautumista). Lisää valokuvauskurssejani löydät valokuvauskurssit-sivultani, siellä on myös tietoa tarjoamastani yksityisopetuksesta.

Päivitys 27.8.: Kurssi on nyt loppuunmyyty.

This entry was posted in Maisemakuva, Maisemavalokuvauskurssi, Valokuvauskurssi and tagged , , .