Näyttelyni Lauttasaaren Kirkkokahvilassa syys- ja lokakuussa

Valaisevia yöpilviä Tuomiokirkon yllä, Helsinki

Valaisevia yöpilviä Tuomiokirkon yllä, Helsinki

Minulla on syys- ja lokakuussa 2014 (näyttelyaikaa on siis pidennetty!) Maiseman lumoa Helsingissä -näyttely Lauttasaaren Kirkkokahvilassa (Myllykallionrinne 1, 00200 Helsinki). Näyttelyssä on esillä maisemavalokuviani Helsingistä. Olen kuvannut valtaosan kuvista kahden viime vuoden aikana. Kuvissa on sekä hyytävän kylmiä talvimaisemia että kesäyön valoa.

Kanavaranta ja Uspenskin katedraali

Kanavaranta ja Uspenskin katedraali

Olen pyrkinyt tallentamaan kuviin ainutkertaisia hetkiä hämärän ja valon rajamailta. Maisemaa täydentää usein aurinko, kuu, pilvet tai ukkonen. Talvisissa maisemakuvissa auringonvalo taas leikittelee jäämaisemien keskellä. Valtaosa kuvista on kuvattu Helsingin rannoilla, joten myös meri on vahvasti läsnä. Lauttasaaren vesitornin purkaminen alkaa pian, joten mukana on myös kuvia Lauttasaaren vesitornista.

Ukkosta Suomenlinnan takana, Helsinki

Ukkosta Suomenlinnan takana, Helsinki

Näyttely on avoinna 2.9.-29.10. Lauttasaaren Kirkkokahvilassa arkisin klo 10-17 ja sunnuntaisin kirkkokahvien ajan (10-12:30). Sunnuntaina 7.9. Kirkkokahvila on avoinna koko päivän (10-20) Lauttasaari-päivien vuoksi. Näyttelyn avajaiset ovat 3.9. klo 18-20. Näyttelyn Facebook-tapahtuman sivulla tulet näkemään valokuvia näyttelystä. Näyttelyt-sivulla on myös tietoa tästä näyttelystä ja aikaisemmista näyttelyistäni.

This entry was posted in Maisemakuva, Sisustustaulut, Valokuvataulut and tagged , , , , , , , .